Jeah.

Tänään on ollut todella mukava päivä. Aamulla piti herätä aikasin kouluun, psykan tunnille. Se herätys ei haitannut, koska psyka on kivaaa :) Ja tämä tais olla vika tunti jolle pääsen, niin ei tarvi enää kun valmistautua kokeeseen... Ton jälkeen menin Stockan Vila-osastolle ja ostin satasen nahkatakin, jollaisen ystäväni Rebecka oli sopivasti löytänyt itelleen viime viikolla. Exact the same color I've been looking for years! Joten arvaa olinko onnellinen x)

Sit tulin himaan ja vanha tuttu Kangasniemeltä alkaa jutella msn:ssä. Sovitaan treffit Kamppi keskukseen, ostetaan sille vähän vaatteita ja käydään latella ja sen jälkeen vähän vahvemmilla.. Sit mennään Vuokkiin käväsemään Atella, joka sattuu olemaan yhteinen tuttu molemmille... Sieltä sit lähdenkin jo kiirellä pilatekseen. Sain vihdoinkin siltä maikalta suosituksen mun kesäistä Maltan duunia varten.. Jeah, nyt sekin asia etenee taas hiukan.

Mutmut, huomenna on day off from everything exept from training. :P Eli salille, solkkuun ja vesijuoksee. Sit meen Rebeckalle yöks ja keskiviikkona onkin viimeinen kirjotus - ruotsin kirjallinen. Huhuu, en ole mitään siihenkään lukenut, mutta jos ei tähän mennessä osaa niin siinä ei sit enää auta mikään. Hyvin se menee, kun preleistäkin tuli E. Sen jälkeen pienimuotoista juhlintaa, luonnollisesti. ;)

Men men, måste gå nu, vi hörs! Puss! :)